Springkussens033 is overgenomen door de SpringkussenConcurrent. Voor u verandert er niets behalve het telefoonnummer.

De mooiste kussens

Wij hebben de mooiste kussens voor de beste prijzen. Grote voorraad en altijd snel leverbaar.

Bekijk ons aanbod

Groot aanbod

Wij hebben een groot aanbod springkussens en partyartikelen

Bekijk ons aanbod

Luchtkussen huren

Luchtkussen huren

Geeft u binnenkort een feest waarbij u jong en oud wilt vermaken? Huur dan een luchtkussen. Springkussens 033 beschikt over allerlei soorten en maten luchtkussens. U kunt kiezen voor een luchtkussen met een bepaald thema voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen bieden wij leuke luchtkussens te huur aan. Voor meer informatie over ons assortiment en de prijzen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Het assortiment aan luchtkussens van Springkussens 033 is zeer uitgebreid. Dus heeft u binnenkort iets te vieren? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Wij beschikken over luchtkussens voor jong en oud. De kleintjes kunnen zich vermaken op een luchtkussen in de vorm van een dolfijn, olifant of voetbal. Of misschien durven ze wel lekker te spelen op het luchtkussen in de vorm van een tijger, haai of krokodil. Maar natuurlijk kunnen de kinderen ook lekker spelen op een van onze stormbanen. De stormbanen van Springkussens 033 variëren van 7 meter lang tot wel 46 meter lang! Durven de kinderen het aan?

Maar dit is uiteraard niet alles. Ook voor de volwassenen verhuren wij een aantal leuke springkussens. Denk bijvoorbeeld aan de voetbalschietschijf. Kunt u het nog? Schop de bal door een van de gaten en scoor zo veel mogelijk punten. Maar pas op: het lijkt vaak moeilijker dan men in eerste instantie zou denken. Bovendien verhuren wij ook een pannaveld van 8 meter breed en 17,5 meter lang. Ook het pannaveld zorgt gegarandeerd voor veel plezier voor jong en oud. Heeft u interesse in het huren van een luchtkussen? Neem dan nu contact met Springkussens 033 op. Wij helpen u graag verder.

Klik hier voor de verhuurpagina