Springkussens033 is overgenomen door de SpringkussenConcurrent. Voor u verandert er niets behalve het telefoonnummer.

De mooiste kussens

Wij hebben de mooiste kussens voor de beste prijzen. Grote voorraad en altijd snel leverbaar.

Bekijk ons aanbod

Groot aanbod

Wij hebben een groot aanbod springkussens en partyartikelen

Bekijk ons aanbod

Partytent 10x5 huren

Partytent 10x5 huren

Voor de grote tuinen en grasvelden hebben we een extra grote partytent te huur van 10 meter lang en 5 meter breed (10x5). Deze partytent wordt verhuurd voor 24 uur. Heeft u de 10x5 partytent langer nodig? Dan kunt u uiteraard informeren naar onze scherpe prijzen. De witte partytent wordt geleverd met zijwanden die afneembaar zijn, stalen gegalvaniseerde buizen en tocht- en modderflappen. Uiteraard plaatsen wij de partytent voor u, zodat u er geen omkijken naar heeft. Ook zorgen wij ervoor dat de 10x5 partytent op de afgesproken tijd en plaats bezorgd wordt. Dat is toch ideaal?

Extra ruimte
Grote partytenten zijn geschikt voor allerlei gelegenheden. Een familiefeest met de hele familie of een bedrijfsfeest met collega’s van alle afdelingen: in deze 10x5 partytent heeft u ruimte genoeg. Uiteraard is het mogelijk om de ruimte in de tent wat op te vullen. Heeft u al over statafels of picknicktafels/biertafels nagedacht? Hier kunt u de hapjes en drankjes op plaatsen en kinderen kunnen eraan plaatsnemen en lekker spelen. Natuurlijk schept het ook een gezellige sfeer als de partytent gevuld wordt met onder andere tafels, maar ook met leuke versiering, spelletjes voor de kids en buffettafels voor het eten.

Ruim assortiment aan partybenodigdheden
Bij Springkussens 033 kunt u alles huren op het gebied van feesten en partijen. Niet alleen voor 10x5 partytenten bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor bijvoorbeeld statafels, opblaasfiguren en barbecues zit u bij Springkussens 033 goed. Alles voor uw feest kunt u bij ons huren. U kiest de artikelen die u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat alles op de dag van de feestelijke gelegenheid op de feestlocatie bezorgd wordt. Voor een overzicht van ons assortiment kunt u even op de website kijken. De partytenten worden uitsluitend door ons personeel opgezet. Zij hebben ervaring met het opzetten van de 10x5 partytent. Dat scheelt u weer een hoop tijd en energie.

Kortom: bij ons is vrijwel alles te huur, ook de 10x5 partytent. Bent u op zoek naar een ander formaat partytent? Ook dan kunt u even op onze website kijken. Wij beschikken ook over de 4x4, 6x3, 6x4 en 8x4 partytent. Neem gerust contact met ons op wanneer er iets op onze website staat waarin u interesse heeft, zodat wij u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden.