Springkussens033 is overgenomen door de SpringkussenConcurrent. Voor u verandert er niets behalve het telefoonnummer.

De mooiste kussens

Wij hebben de mooiste kussens voor de beste prijzen. Grote voorraad en altijd snel leverbaar.

Bekijk ons aanbod

Groot aanbod

Wij hebben een groot aanbod springkussens en partyartikelen

Bekijk ons aanbod

Partytent huren

Partytent huren

Een feestje geven in de Nederlandse buitenlucht brengt tijdens ieder seizoen weer een risico met zich mee. Hagel, wind en regen kunnen uw feest goed verpesten. Gelukkig is er een oplossing: huur een partytent. Wij bieden u partytenten in verschillende soorten en maten en in meerdere prijsklassen. Kortom; gegarandeerd een top feest.

Of u nu een groot bedrijfsfeest geeft of juist een klein familiefeestje; voor iedere gelegenheid bestaat er een geschikte partytent. Dus of u nu twintig man of 100 man uitnodigt: bij ons bent u aan het juiste adres. Ons assortiment aan partytenten is groot, maar daarnaast bieden wij u ook de garantie dat de partytenten van uitermate goede kwaliteit zijn. Zo zijn de partytenten absoluut wind- en waterdicht en voldoen de partytenten aan de nieuwste veiligheidseisen. U bent verzekerd van een kwalitatieve en mooie feestlocatie en over de weersomstandigheden hoeft u zich absoluut geen zorgen meer te maken; partytenten bieden de oplossing. Indien het toch fris is buiten, bieden wij natuurlijk de mogelijkheid tot het huren van terrasverwarming en/of heaters.

Uiteraard hoeft u de partytent niet zelf te plaatsen, dat doen wij voor u. Service staat bij ons hoog in het vaandel: wij zorgen ervoor dat de partytenten op de afgesproken tijd en de afgesproken plaats bij u geleverd en opgebouwd worden. Ons personeel zorgt ervoor dat de partytenten worden opgebouwd conform de daarvoor geldende richtlijnen en uiteraard komen zij de partytenten ook weer afbouwen en ophalen wanneer uw feest afgelopen is. Dat is voor u weer een zorg minder.

Het aanschaffen van een partytent kost meer dan u denkt, daarom bieden wij een perfect alternatief: het huren van een partytent naar uw keuze. Heeft u interesse in het huren van een partytent? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.