Springkussens033 is overgenomen door de SpringkussenConcurrent. Voor u verandert er niets behalve het telefoonnummer.

De mooiste kussens

Wij hebben de mooiste kussens voor de beste prijzen. Grote voorraad en altijd snel leverbaar.

Bekijk ons aanbod

Groot aanbod

Wij hebben een groot aanbod springkussens en partyartikelen

Bekijk ons aanbod

Springkussen huren

Springkussen huren

Bent u op zoek naar een verhuurbedrijf van springkussens? Dan bent u bij Springkussens 033 aan het juiste adres. Wij verhuren springkussens in allerlei soorten, maten en prijsklassen. De springkussens zijn gegarandeerd veilig, waardoor u met een gerust hart vanaf de zijkant kunt toekijken. Bovendien zorgen wij ervoor dat de door u gehuurde springkussens op de afgesproken tijd en plaats geleverd worden. En natuurlijk hoeft u zich geen zorgen te maken over het plaatsen en opzetten van het springkussen: ook dat regelen wij voor u. Het enige wat u hoeft te doen is een leuk springkussen uitzoeken voor de feestelijke gelegenheid. De rest kunt u aan ons over laten.

Ons assortiment aan springkussens is zeer uitgebreid. Voor de kinderen bieden wij een ruime keuze aan thema springkussens. De meisjes kunnen lekker spelen op de prinsessenslide of in het kasteel. De jongens spelen misschien liever in de voetbal of in de ballenbak. En wat dacht u van een mega grote stormbaan? De stormbanen variëren van 7 meter lang tot wel 46 meter lang. Dit betekent dat er voor alle leeftijdscategorieën een leuke stormbaan tussen zit. Wie is er sneller? En wie kan de hindernissen op de stormbaan aan? U zult zien dat dit voor veel plezier bij de kinderen zorgt. U heeft er geen omkijken meer naar, terwijl de kinderen de dag van hun leven hebben. Wat wilt u nog meer?

Uiteraard is ons assortiment zeer uitgebreid. Op onze website kunt u een indruk krijgen van de door ons verhuurde springkussens. Dit is echter niet alles. Heeft u interesse in het huren van een springkussen? Neem dan nu contact met Springkussens 033 op. Wij helpen u graag verder.

Wij bezorgen in;Amersfoort en omgeving Utrecht

 

 

Klik op de onderstaande link om naar de verhuurpagina te gaan;

Springkussens en stormbanen