Springkussens033 is overgenomen door de SpringkussenConcurrent. Voor u verandert er niets behalve het telefoonnummer.

De mooiste kussens

Wij hebben de mooiste kussens voor de beste prijzen. Grote voorraad en altijd snel leverbaar.

Bekijk ons aanbod

Groot aanbod

Wij hebben een groot aanbod springkussens en partyartikelen

Bekijk ons aanbod

Suikerspinmachine huren

Suikerspinmachine huren

Bent u op zoek naar een originele toevoeging voor een kinderfeestje? Misschien kunt u dan een suikerspinmachine huren. Kinderen kunnen toekijken hoe de suikerspin gemaakt wordt, om vervolgens de suikerspin lekker op te eten. Maar natuurlijk is de suikerspinmachine ook uitermate goed geschikt voor bijvoorbeeld een buurtfeest of bedrijfsfeest. Springkussens 033 beschikt over twee verschillende suikerspinmachines, namelijk de eenvoudige variant en de roze suikerspinmachine met kar. De keuze is aan u.

Kinderen zijn gek op alles dat zoet is. En een paar keer per jaar mag u ze wel eens extra verwennen toch? Wanneer u ervoor kiest om een suikerspinmachine te huren, kunnen de kinderen lekker genieten van een heerlijke suikerspin. En natuurlijk mogen de volwassenen ook lekker proeven. Bij Springkussens 033 kunt u twee verschillende soorten suikerspinmachines huren. Het is aan u welke variant u op de feestelijke gelegenheid wenst.

Indien u een suikerspinmachine wenst te huren bij Springkussens 033, kunnen wij ervoor zorgen dat de suikerspinmachine op de afgesproken tijd en plaats geleverd wordt. Ook kunnen wij de suikerspinmachine indien gewenst na afloop weer ophalen. Dat is voor u weer een zorg minder. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de suikerspinmachine bij ons op kantoor op te halen, de keuze is aan u.

Zoekt u nog meer partyartikelen? Kijk dan eens rond op onze website. Springkussens 033 verhuurt van alles op het gebied van feesten en partijen. Denkt u aan springkussens, partytenten en allerlei kleine partyartikelen. Wij verhuren allerlei partyartikelen om uw feest tot een succes te maken.

Heeft u interesse in het huren van een suikerspinmachine en/of andere partyartikelen? Neem dan nu contact met Springkussens 033 op. Wij helpen u graag verder.