Springkussens033 is overgenomen door de SpringkussenConcurrent. Voor u verandert er niets behalve het telefoonnummer.

De mooiste kussens

Wij hebben de mooiste kussens voor de beste prijzen. Grote voorraad en altijd snel leverbaar.

Bekijk ons aanbod

Groot aanbod

Wij hebben een groot aanbod springkussens en partyartikelen

Bekijk ons aanbod

Tafels en stoelen huren

Tafels en stoelen huren

Bij Springkussens 033 kunt u terecht voor alle partyartikelen die u zich maar kunt bedenken. Ook voor tafels en stoelen bent u bij Springkussens 033 aan het juiste adres. Bent u op zoek naar extra stoelen om uw gasten een zitplaats aan te kunnen bieden? Bij ons kunt u een groot aantal klapstoelen huren. Ook verhuren wij tafels. Biertafels, klaptafels, buffettafels en statafels: bij Springkussens 033 is alles te huur.

Springkussens 033 is gespecialiseerd in de verhuur van allerlei feestartikelen. Heeft u borden, schalen of glazen nodig? Of bent u op zoek naar een barbecue, partytent of popcornmachine? Bij ons bent u aan het juiste adres. U noemt het en de kans is groot dat u het bij ons kunt huren. Ook voor tafels en stoelen kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een groot aantal klapstoelen, speciaal voor een verjaardag, etentje of andere feestelijke gelegenheid. De meeste mensen hebben niet genoeg meubilair in huis om een groot aantal gasten een plaats aan te kunnen bieden. Daarom bieden wij de stoelen te huur aan. Hetzelfde geldt voor tafels. Wij bieden allerlei soorten tafels aan. Geeft u een etentje en heeft een buffettafel nodig? Of is het tijd voor een feestje en bent u op zoek naar statafels? Bij ons kunt u het huren. Uiteraard verhuren wij ook bijpassend linnengoed. De statafelhoezen zijn in verschillende varianten en kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u tafelhoezen kiezen die bij de versiering van de feestlocatie passen.

En voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. Springkussens 033 staat bekend om het brede aanbod en de lage prijzen. Indien u de tafels en/of stoelen voor een langere periode wilt huren, kunt u informeren naar de speciale tarieven. Heeft u interesse in het huren van tafels en/of stoelen? Neem dan nu contact met Springkussens 033 op. Wij helpen u graag verder.