Springkussens033 is overgenomen door de SpringkussenConcurrent. Voor u verandert er niets behalve het telefoonnummer.

De mooiste kussens

Wij hebben de mooiste kussens voor de beste prijzen. Grote voorraad en altijd snel leverbaar.

Bekijk ons aanbod

Groot aanbod

Wij hebben een groot aanbod springkussens en partyartikelen

Bekijk ons aanbod

Terrasheater huren

Terrasheater huren

Wilt u lekker kunnen nagenieten van een zomeravond, zonder u zorgen te hoeven maken over de dalende temperatuur? Huur dan een of meerdere terrasheater(s). Bij Jumping Almere kunt u alles huren om zo lang mogelijk van een zomerse avond te kunnen genieten. Het is algemeen bekend dat het ’s avonds snel afkoelt in Nederland, maar door een terrasheater te huren kunt u zelf bepalen wanneer u de avond beëindigd. Dus geeft u een feest of wilt u lekker lang na kunnen genieten van een lekkere barbecue? Huur dan een terrasheater bij Jumping Almere.

Jumping Almere is een begrip in Zaanstad en omgeving. Voor vrijwel alles op het gebied van feesten en partijen kunt u bij Jumping Almere terecht. Dus geeft u een feestje en heeft u partyartikelen nodig? Bij Jumping Almere bent u aan het juiste adres. Wij verhuren vrijwel alle partyartikelen. Wilt u een tuinfeest organiseren? Bij Jumping Zaanstad kunt u bijvoorbeeld een partytent en terrasheater huren. Indien het begint te regenen of waaien zit u lekker droog en beschut in de partytent. Door ook een terrasheater te huren voorkomt u dat u en uw gasten het koud krijgen. Zo kunt u tot de nachtelijke uurtjes lekker buiten zitten. Dat klinkt toch heerlijk?

Wij beschikken over terrasheaters op gas. Uiteraard kunt u zelf beslissen welke terrasheater u wenst te huren. Indien gewenst komen wij de terrasheater(s) op de feestlocatie bezorgen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Uiteraard halen wij de spullen na afloop ook weer op.

Heeft u interesse in het huren van een terrasheater? Neem dan nu contact met Jumping Almere op. Wij helpen u graag verder.