Springkussens033 is overgenomen door de SpringkussenConcurrent. Voor u verandert er niets behalve het telefoonnummer.

De mooiste kussens

Wij hebben de mooiste kussens voor de beste prijzen. Grote voorraad en altijd snel leverbaar.

Bekijk ons aanbod

Groot aanbod

Wij hebben een groot aanbod springkussens en partyartikelen

Bekijk ons aanbod

Terrasverwarming huren

Terrasverwarming huren

Terrasverwarmers zorgen ervoor dat u en uw gezelschap geen last zullen hebben van de dalende temperatuur tijdens een zomerse avond. Wanneer u gezellig met vrienden, kennissen of familie in de tuin zit, is het wel zo fijn als u zelf kunt bepalen wanneer de avond beëindigd wordt. De kou mag geen roet in het eten gooien. Door terrasverwarmers te huren weet u zeker dat u en uw gasten geen last zullen hebben van de kou. Voor het huren van een terrasverwarming bent u bij Springkussens 033 aan het juiste adres.

Bij Springkussens 033 kunt u een terrasverwarming huren. Wij beschikken een terrasverwarming die op gas werkt. De terrasverwarmers beschikken bovendien over verschillende standen, zodat u de temperatuur kunt aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Uiteraard zijn de terrasverwarmers absoluut veilig. U hoeft geen verstand van de apparaten te hebben om ermee te kunnen werken, dit is zeer eenvoudig. En het mooiste is dat de terrasverwarming in vrijwel alle mogelijke hoeken van uw tuin geplaatst kan worden. De terrasverwarming op gas kan uiteraard overal geplaatst worden.

Over het gebruik van de terrasverwarming hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij informeren u van te voren over de mogelijkheden van de terrasverwarming. Voor de perfecte terrasverarming voor uw feestelijke gelegenheid kunt u uiteraard om een vakkundig advies vragen.

Indien gewenst komen wij de terrasverwarmers op de door u gekozen plaats en tijd bezorgen. Bovendien komen wij de terrasverwarming/heaters dan ook na afloop weer op de feestbestemming ophalen. Dit is voor u weer een zorg minder. Heeft u interesse in het huren van een terrasverwarming? Neem dan nu contact met Springkussens 033 op. Wij helpen u graag verder.